Koddige Kippetjes Kijken

Onze kippetjes zijn erg koddig. Als ik op het Eiland aan de Veen kom hoef ik ze maar te roepen en ze komen enthousiast op me af. Vooral Trijs en Buffy zijn heel erg op mensen gericht. Haan wil nog wel eens hanig zijn, maar geef hem eens ongelijk. Ik ben tenslotte zijn concurrent, maar tegelijkertijd ook de voedselleverancier van zijn toompje. Dus eigenlijk mag hij me ook wel. Leintje is slim en snel, en dat moet ook wel want als jongste telg staat ze ver onderaan de ladder. Kloek daarentegen staat samen met Haan bovenaan de pikorde.

Buffy is echt bijzonder. Ze is absoluut niet bang voor katten en jaagt ze zelfs weg. Alleen Loedertje wordt geduld. In het volgende filmpje zie je hoe ze interesse toont voor het gescharrel van een merel.

Laat wat van je horen

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.